Draag bij aan het culturele leven in de regio

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren en donateurs die onze passie voor het podium delen en helpen onze artistieke dromen waar te maken.

Acteurs in mooie kostuums

Stimuleer talent en inclusiviteit

Sponsoren en donateurs zijn essentieel voor het voortbestaan van TheaterTuin van Voorne. Met jouw steun kunnen wij niet alleen mooie voorstellingen blijven maken, maar ook (jong) talent stimuleren, inclusiviteit bevorderen en onze regio verrijken met kunst en cultuur.

Ontdek hoe je kan bijdragen. Samen maken we het verschil!

Opties voor sponsoring

Wil je ons financieel steunen dan kan dat op verschillende manieren. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Ook kleine giften zijn welkom, of donaties in de vorm van goederen en/of diensten die de TheaterTuin nodig heeft, zoals kostuums, decor of rekwisieten.

Het is ook mogelijk om goederen of diensten die de TheaterTuin nodig heeft te doneren, zoals drukwerk, kantoorartikelen of IT-ondersteuning.

Waarom sponsor of donateur worden?

Bijzondere aandacht vragen wij voor ons ludieke sponsorpakket:

De Pietenmusicals

Elk jaar schrijven wij een nieuwe musical die wij bij meerdere organisaties opvoeren. Met de opbrengsten van deze musical kunnen wij een groot deel dekken van onze jaarlijkse vaste lasten.

Fiscaal voordeel

Donaties aan een ANBI zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Extra giften aftrek

Wij hebben de culturele ANBI status waardoor donateurs hun gift met de factor 1,25 of 1,5 mogen vermeerderen.

Transparantie en verantwoording

Wij zijn verplicht om transparante informatie te verstrekken over onze financiën en doelstellingen. Dit geeft jou als donateur inzicht in hoe wij je bijdrage gebruiken. Wil je meer weten, neem contact met ons op.

Belastingvoordeel voor donateurs

Door te doneren aan TheaterTuin van Voorne lever je niet alleen een waardevolle bijdrage aan de culturele bloei in onze regio, maar je kan ook profiteren van fiscale voordelen. TheaterTuin van Voorne heeft namelijk een ANBI status.

Bos & Burchtfair 2019
Popcorn uitdelen
Pietjes op het podium
Op het theaterplein
Rik in roze pak

Donateur of sponsor worden? Zo werkt het

Op het formulier kun je aangeven of je interesse hebt in sponsoring of een donatie wilt doen. Ook kun je via het formulier vragen stellen.

Zodra we je bericht hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en verdere details af te stemmen.

Samen laten we het culturele leven in te regio bloeien.