Over ons

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur) talent op Voorne-Putten een podium. Daarvoor organiseren wij allerlei theaterprojecten. Bij voorkeur performen wij op historische en mooie buitenlocaties in onze regio. Ook zoeken wij culturele verbindingen met andere organisaties en sluiten ons aan bij de evenementen die zij organiseren.

Wij zijn een laagdrempelige organisatie, waarin onze vrijwilligers enthousiast en met veel theaterpassie steeds weer nieuwe ideeën uitwerken en (buiten) podia zoeken om onze deelnemers op te laten schitteren. TheaterTuin laat zich al jaren zien bij meerdere evenementen met musical- en theatervoorstellingen en vele leuke (straat)theateracts.

We toeren met onze spektakel- en liedjesshows rond langs zorginstellingen. Daarnaast zijn wij komend jaar actief bij de Vestingcode in juni; de Tintefeesten in juli; op de zomermarkten in de Hellevoetse Vesting in juli/augustus en ook op de Vestingdagen in augustus zullen wij weer acte de présence geven met kleine optredens en animaties.

Komende winter gaan we weer toeren met onze Pietenmusical en rond de Kerstdagen met onze muzikale Dickens voorstelling.

We toeren wat af, zo!

Dit jaar willen we ook starten met kleine gelegenheidsvoorstellingen aan huis. We hebben leuke Meet & Greet kostuums aangeschaft en komen graag kolderieke gezelligheid brengen op jullie (kinder)feesten.

Kortom: we blijven volop schitteren en we zullen ons duidelijk niet vervelen!

Wil je ook deelnemen aan een van onze projecten, geef je dan op door het invullen van het contactformulier op deze website.

Als je een extra theatertintje aan je (kinder)feestje wilt geven, kun je ook via het contactformulier informatie daarover opvragen.