Een keertje meedoen?

Stap in de schijnwerpers en ontdek de magie van het live optreden. TheaterTuin stimuleert jou om je grenzen te verleggen. Heb je al ervaring met performen? Of wil je gewoon eens proeven wat het is om op een podium te staan, er is altijd een plek voor jou.

Ontdek jouw talent

Voor de projecten die wij zelf organiseren en evenementen waar we ons bij aansluiten, blijven wij op zoek naar enthousiaste mensen die een podium zoeken.

Iedereen is welkom om zich bij ons aan te melden.

Kun je zingen, dansen of acteren? Wil je ontdekken of een van deze talenten in jou sluimert? Wil je kennismaken met theater? Wil je jouw theatrale grenzen verleggen? Wil je ons live begeleiden als muzikant? Wij vinden het dan fijn om jou te ontmoeten!

Meedoen bestaat uit

01.

Samenkomen

Wij nemen contact met je op om het project en belangrijke data die je beschikbaar moet zijn, te bespreken.

02.

Repeteren

Wij komen een aantal keer samen afhankelijk van de grootte van het project, er is ook een kostuumpasmoment.

03.

Optreden

Met elkaar maken wij van de optredens steeds weer een feestje. Wij voelen ons op die dagen één grote theaterfamilie.

Impressie van onze activiteiten

Kindermusicals
Al een aantal jaren bewerken wij een kinderboek en tot een korte musical die gespeeld wordt door jonge en oudere kinderen. De musical wordt een aantal keren opgevoerd in theater meestal bij het evenement “De Vestingcode” in Hellevoetsluis.
Sintmusicals
Al sinds 2014 schrijven wij jaarlijks een Pietenmusical vol met kolderieke teksten, eigen liedjes en veel interactie momenten met de kinderen. Na de voorstelling zingen de Pieten uit volle borst Sinterklaasliedjes mee met de kinderen.
Straattheater animaties
Steeds weer zoeken we nieuwe opvallende kostuums en verzinnen kleine acts om bij te dragen aan een gezellige sfeer op markten en bij evenementen. Je mag lekker gek doen en je krijgt de meest leuke en verrassende reacties.
Voorstellingen in zorginstellingen
In de Coronaperiode hebben wij veel tuinoptredens verzorgd bij zorginstellingen. Dat was zo dankbaar om te doen dat we nu elk jaar een nieuwe meezing/spektakelshow maken die we op verzoek performen bij meerdere huizen.
Vorige slide
Volgende slide

Meld je aan om mee te doen

Leuk dat je mee wilt doen! We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities.

Na ontvangst van jouw aanmelding nemen we binnen een paar dagen contact met je op om nader kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Welke verplichtingen heb ik als ik een keer mee doe?

Meedoen met een proefrepetitie verplicht je tot niets. Ervaar eerst of jij je fijn voelt binnen de groep.

Als er repetities gaande zijn voor een aankomend project is dat altijd mogelijk.

Als jij je opgeeft voor een van onze projecten verwachten we dat je bij de afgesproken repetities aanwezig bent. Weet je bij aanvang van het repetitieproces dat je bij een van de repetities niet aanwezig kan zijn, bespreek dat dan vooraf met ons. Wij kunnen dan beoordelen of dat storend gaat zijn.

Dat is per project verschillend. Voor sommige projecten, bijvoorbeeld de straattheateranimaties bij een evenement of op markten, komen we soms maar 2 keer samen, maar bijvoorbeeld voor een hele kindermusical repeteren we wel 10 keer. Het zijn in ieder geval allemaal redelijk korte projecten.

Repeteren is een groepsgebeuren en wij vinden het belangrijk dat je er elke repetitie bent als onderdeel van de groep. Natuurlijk kun je altijd ziek worden of kan er een gewichtige reden zijn waarom je niet kunt komen. Dat is dan overmacht.

Nee, wij zorgen voor mooie kostuums en verzorgen de catering bij repetities en optredens. De opbrengsten van een project gaan in onze TheaterTuin kas voor een volgend project. Het bestuur en ondersteuning van onze stichting wordt gevormd door een team vrijwilligers.

Gezelligheid bij het foto frame
Dansende vogelverschrikkers