Bestuur en ondersteuning

 

Voorzitter/ Secretaris Rik Looij
Penningmeester Annette Rietveld
Bestuur ondersteuning Annemieke Eijgenraam
Joyce Rietveld

Mijn naam is Rik Looij. Mijn hele leven lang ben ik bezig met theater. Als kind speelde ik al in verschillende toneelstukken en musicals, ook deed ik mee met playbackshows e.d. Naast het spelen in toneelgezelschappen, heb ik mij de laatste jaren ook bezig gehouden met het schrijven van stukken en het regisseren van toneelgroepen.

Toen ik gevraagd werd om in het bestuur bij de TheaterTuin te komen als secretaris, heb ik daar niet lang over na hoeven denken. Het idee om amateurtalent een podium te bieden en verschillende groepen met elkaar in contact te brengen om zo van en met elkaar te leren, vond en vind ik nog steeds fantastisch.

Ook binnen mijn werk in het basisonderwijs ben ik veel bezig met toneel en musical. Ik hoop de komende jaren nog veel meer leuke projecten te organiseren en wie weet kom ik jou daarbij tegen.

 

Mijn naam is Annette Rietveld, muzikante en theatermaakster.
Naast mijn parttimebaan als salarisadministrateur bij Theater Rotterdam vul ik mijn tijd met zingen, muziek maken, liedjes en scripts schrijven, acts bedenken en het regisseren van kinderen en volwassenen. Na allerlei lessen en workshops te hebben gevolgd op gebied van zang en drama heb ik meegedaan aan grote en kleine theaterprojecten die door anderen werden georganiseerd.

In 2010 werd het tijd om mijn eigen ideeën meer ruimte te geven en heb ik muziektheatergroep “De Losbandigen” opgericht. De ambities groeiden echter en dat mondde uit in de oprichting van onze stichting TheaterTuin van Voorne.

Het is heerlijk al mijn creatieve energie kwijt te kunnen in onze te gekke projecten. Het samenbrengen van, en samenwerken met al die lieve mensen die we een podium geven, de lol tijdens het makingproces en het mooie theaterfamiliegevoel met elkaar, is het mooiste wat er is…

 

Mijn naam is Annemieke Eijgenraam. Naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs, ondersteun ik het bestuur van TheaterTuin van Voorne bij diverse werkzaamheden.

Op de middelbare school ben ik begonnen met toneelspelen. In 2004, ver voor het ontstaan van TheaterTuin, leerde ik Annette Rietveld kennen bij een theaterstuk waarin wij allebei speelden. In 2013 vroeg zij mij om mee te doen aan de TheaterTuinproductie Jesus Christ in de Vesting. Vanaf dat moment heb ik vaker opgetreden met de TheaterTuin.

Inmiddels kun je mij zowel voor als achter de schermen aantreffen. Het allerleukste aan theatermaken vind ik het groepsgevoel dat ontstaat als je samen iets creëert.