Sponsoring

Rond de Kerst hadden we in Theater Twee Hondjes onze Bonte Kerstshows willen performen met een grote groep TheaterTuin spelers. Deze shows waren bestemd voor ouderen en inwoners van de regio die door een (fysieke) beperking weinig vertier hadden door alle corona-restricties. Door de plotselinge sluiting van alle theaters in Nederland als extra maatregel, konden deze shows niet doorgaan. Uit coulance hebben we van DeltaPORT Donatiefonds en het VSBfonds toch (deels) de toegezegde donaties mogen ontvangen ter dekking van reeds gemaakte kosten.
Van webwinkel Feestkleding365 kregen een cadeaubon en kortingsbonnen om komend jaar te besteden in hun webwinkel als bedankje voor onze leuke samenwerking in 2020.
In de zomermaanden van 2020 hebben we tuinoptredens gedaan bij zorghuizen in de regio Voorne-Putten. Hiermee hebben we gelukkig de bewoners van de huizen wat gezelligheid kunnen bieden en het leed van eenzaamheid dat is ontstaan door de opgelegde corona-bezoekrestricties, een beetje kunnen verlichten. Deze shows zijn gesponsord door de Gemeente Hellevoetsluis, DeltaPORT Donatiefonds, het VSBfonds, de Rabobank en Farm Frites.
De Pietenmusicals die wij in 2020 al voor het achtste jaar zouden opvoeren bij bedrijven, op scholen en in winkelcentra, zijn ons jaarlijkse ludieke sponsorpakket. Door afname van dit pakket wordt TheaterTuin van Voorne financieel gesteund om nieuwe projecten te organiseren. In 2020 waren er geen Sinterklaasfeesten en was het niet mogelijk om onze musical live te performen. Toch voelden wij ons gesteund door de organisaties waar wij al jaren over de vloer komen. Zij gingen spontaan in op ons aanbod om in 2020 een film van de musical te maken, zodat zij deze konden verspreiden onder hun medewerkers en klanten.