Sponsoring

Rond de Kerst gaan we in Theater Twee Hondjes verspreid over twee dagen een 6-tal gezellige en hartverwarmende Bonte Kerstshows performen met een grote groep TheaterTuin spelers. Deze shows zijn bestemd voor bewoners van zorginstellingen, ouderen en inwoners van de regio die door een (fysieke) beperking de laatste tijd weinig vertier hebben gehad.

Deze shows worden mogelijk gemaakt door donaties van de Gemeente Hellevoetsluis, DeltaPORT Donatiefonds, het Zuster Visserfonds en het VSB fonds.

De afgelopen zomermaanden hebben we tuinoptredens gedaan bij zorghuizen in de regio Voorne-Putten. Hiermee hebben we gelukkig de bewoners van de huizen wat gezelligheid kunnen bieden en het leed van eenzaamheid dat is ontstaan door de opgelegde corona-bezoekrestricties, een beetje kunnen verlichten.

 

De Pietenmusicals die wij in 2019 al voor het zevende jaar opvoerden bij bedrijven, op scholen en in winkelcentra, zijn ons jaarlijkse ludieke sponsorpakket. Door afname van dit pakket wordt TheaterTuin van Voorne financieel gesteund om nieuwe projecten te organiseren. In 2020 zijn er geen Sinterklaasfeesten en is het niet mogelijk om onze musical live te performen. Toch voelen wij ons dit jaar gesteund door de volgende organisaties die spontaan ingingen op ons aanbod om in 2020 een film van de musical te maken, zodat zij deze kunnen verspreiden onder hun medewerkers en klanten.