Bestuur

 

Voorzitter/ Secretaris Rik Looij
Penningmeester Annette Rietveld
Bestuurslid Conny Langestraat

Mijn naam is Rik Looij. Mijn hele leven lang ben ik bezig met theater. Als kind speelde ik al in verschillende toneelstukken en musicals, ook deed ik mee met playbackshows e.d. Naast het spelen in toneelgezelschappen, heb ik mij de laatste jaren ook bezig gehouden met het schrijven van stukken en het regisseren van toneelgroepen.

Toen ik gevraagd werd om in het bestuur bij de TheaterTuin te komen als secretaris, heb ik daar niet lang over na hoeven denken. Het idee om amateurtalent een podium te bieden en verschillende groepen met elkaar in contact te brengen om zo van en met elkaar te leren, vond en vind ik nog steeds fantastisch.

Ook binnen mijn werk in het basisonderwijs ben ik veel bezig met toneel en musical. Ik hoop de komende jaren nog veel meer leuke projecten te organiseren en wie weet kom ik jou daarbij tegen.

 

Mijn naam is Annette Rietveld, muzikante en theatermaakster.
Naast mijn 20-urige baantje bij Theater Rotterdam als salarisadministrateur, vul ik mijn tijd met zingen, muziek maken, liedjes en scripts schrijven en regisseren van kinderen en volwassenen. Na, in 2000, meegedaan te hebben aan een grote openlucht voorstelling in het Droogdok van Hellevoetsluis over het leven van Jan Blanken liet zingen en acteren mij niet meer los.

Ik nam zang- en dramalessen. Acteerde bij, en regisseerde toneelgroep Loos Alarm, deed mee aan enkele musicals bij Centrum van de Kunsten in Spijkenisse en ook bij andere musical- en theatergroepen. Ik heb een aantal jaren de muzikale leiding gehad bij kindermusicalgroep Triangel en begeleid al sinds 2005 schoolmusicals op de basisschool en schrijf ook vaak eigen scripts hiervoor. Ook richtte ik samen met Cor Maljers muziektheatergroep De Losbandigen op, waarmee ik veel optredens heb gedaan.

In 2013 heb ik samen met Margareth van Rooijen de TheaterTuin van Voorne opgericht met als doel zelf eens een groot theaterspektakel te organiseren. Wat daar tot nu toe uit voortgekomen is, lees je op deze site…

 

Mijn naam is Conny Langestraat. Ik ben geboren, getogen en werkzaam in Hellevoetsluis en moeder van een prachtige dochter. Alle vormen van toneel, muziek en theater vind ik geweldig en ga dan ook graag naar voorstellingen en uitvoeringen. Samen met Rik en Annette vormen we het bestuur van de TheaterTuin van Voorne om daar onze kunstzinnige inspiratie te delen en daar een mooi project van te maken.