Over ons

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur) talent op Voorne-Putten een podium. Daarvoor organiseren wij grote en kleine theater evenementen. Bij voorkeur doen wij dit op historische en mooie buitenlocaties in onze regio. Ook sluiten wij ons aan bij evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd. Wij zoeken overal culturele verbindingen.

Wij zijn een laagdrempelige organisatie, waarin onze vrijwilligers enthousiast en met veel theaterpassie steeds weer nieuwe ideeën uitwerken en (buiten) podia zoeken om onze deelnemers op te laten schitteren. TheaterTuin laat zich al jaren zien bij meerdere evenementen met musical- en theatervoorstellingen en vele leuke (straat)theateracts.

Gelukkig mogen vanaf dit voorjaar weer alle riemen los nadat we door de Coronapandemie in de afgelopen twee jaar veel activiteiten hebben moeten afbreken. Soms zelfs op het laatste moment. Dit jaar gaan we weer volop schitteren.

Sowieso blijven we natuurlijk met onze (nieuwe) spektakelshow en liedjesshow rondtoeren langs zorginstellingen. Dit is een heel dankbare activiteit waar we tijdens de Coronapandemie mee zijn begonnen. Maar jullie kunnen ons dit jaar op veel meer plaatsen tegenkomen. Wij zijn aanwezig bij de opening van Beeldentuin Ravesteyn in mei; bij de Vestingcode in juni; de Tintefeesten in juli; op diverse zomermarkten in de regio en ook met de Vestingdagen zullen wij meerdere kleine optredens en animaties verzorgen.

Komende winter gaan we weer toeren met onze Pietenmusical en rond de Kerstdagen toeren we rond met onze muzikale Dickens voorstelling.

Wij toeren wat af en gaan ons duidelijk niet vervelen!

Wil je ook deelnemen aan een van onze projecten, geef je dan op door het invullen van het contactformulier op deze website.