Over ons

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur)talent op Voorne-Putten een podium. Daarvoor organiseren wij grote en kleine theater evenementen. Bij voorkeur doen wij dit op historische en mooie buitenlocaties in onze regio. Ook sluiten wij ons aan bij evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd. Wij zoeken overal culturele verbindingen.

Wij zijn een laagdrempelige organisatie, waarin onze vrijwilligers enthousiast en met veel theaterpassie steeds weer nieuwe ideeën uitwerken en (buiten)podia zoeken om onze deelnemers op te laten schitteren. TheaterTuin laat zich komend jaar zien op meerdere evenementen met musical- en theatervoorstellingen en vele leuke (straat)theateracts.

Door het Coronavirus kunnen onze zomeractiviteiten helaas niet doorgaan.
Maar volgend jaar zullen wij bij deze evenementen zeker weer acte de présence geven.

Natuurlijk ontbreken wij dit jaar weer niet op het Hellevoetse evenement “De Vestingcode” op zaterdag 6 juni as. en het megagezellige “Zomerfeest Tinte” op donderdag 2 juli as. Maar ook op een aantal themamarkten in Berkel en Rodenrijs (16 mei en 5 september as.) en in Renesse (12 juni en 12 juli as.) zullen we met straattheater animatie gaan bijdragen aan een gezellige, ongedwongen sfeer.

In september zijn we gevraagd een bijdrage te leveren aan Burendag in de vorm van een wat serieuzere voorstelling (met een knipoog). Daarover zijn we momenteel intensief aan het brainstormen. Waarschijnlijk komen er nog meer momenten waarop TheaterTuin zich gaat laten zien, maar dat is momenteel nog optioneel.

Wil je ook deelnemen aan een van onze projecten, geef je dan op door het invullen van het contactformulier op deze website.

Rondje Dorp

Maritiem Festival

Zomerfeest Tinte