Over ons

 

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur) talent op Voorne-Putten een podium. Daarvoor organiseren wij grote en kleine theater evenementen. Bij voorkeur doen wij dit op historische en mooie buitenlocaties in onze regio. Ook sluiten wij ons aan bij evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd. Wij zoeken overal culturele verbindingen.

Wij zijn een laagdrempelige organisatie, waarin onze vrijwilligers enthousiast en met veel theaterpassie steeds weer nieuwe ideeën uitwerken en (buiten) podia zoeken om onze deelnemers op te laten schitteren. TheaterTuin laat zich al jaren zien bij meerdere evenementen met musical- en theatervoorstellingen en vele leuke (straat)theateracts.

Vorig jaar gooide de Coronapandemie wel hier en daar wat roet in het eten, maar onze theaterpassie liet zich niet temmen en vond op een creatieve manier nieuwe wegen om naar buiten te stromen. Dankzij gulle giften, hebben we bijna 40 tuinoptredens kunnen doen bij zorginstellingen in de regio Voorne-Putten. Ook op Burendag reed de TheaterTuinKaravaan langs een aantal buurtcentra in Hellevoetsluis met een leuke op maat geschreven show.

Onze Pietenmusical “De Vliegende Pieten” hebben we 4 keer opgevoerd in Theater Twee Hondjes en is daarnaast op film gezet voor de bedrijven waar wij al enkele jaren het Sinterklaasfeest bezoeken.

De beoogde Kerstshows konden door de nieuwe lockdown jammer genoeg niet doorgaan. Maar niet getreurd! De show goes gewoon on… de scripts liggen klaar, de danspasjes en het decor zijn uitgedacht en de kleding ligt te wachten op de plank in onze nieuwe kledingopslag. Onze spelers zullen in december van dit jaar alsnog gaan schitteren in de Bonte KerstKaravaan show!

Maar…

We gaan nu eerst nieuwe ideeën uitwerken voor het voorjaar en de zomer van 2021!

Wil je ook deelnemen aan een van onze projecten, geef je dan op door het invullen van het contactformulier op deze website.