Over ons

Stichting TheaterTuin van Voorne geeft het (amateur)talent op Voorne-Putten een podium. Daarvoor organiseren wij grote en kleine theater evenementen. Bij voorkeur doen wij dit op historische en mooie buitenlocaties in onze regio. Ook sluiten wij ons aan bij evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd. Wij zoeken overal culturele verbindingen.

Wij zijn een laagdrempelige organisatie, waarin onze vrijwilligers enthousiast en met veel theaterpassie steeds weer nieuwe ideeën uitwerken en (buiten)podia zoeken om onze deelnemers op te laten schitteren. Afgelopen seizoen hebben wij bezoekers op ludieke wijze ontvangen op de Bos- en Burchtfair  in Oostvoorne. Wij waren in juni te zien op de braderie Rondje Dorp in Spijkenisse. Ook schitterden wij op de Vestingcode en het Maritiem Festival in Hellevoetsluis en meerdere dagen op het Zomerfeest Tinte.

Vanaf november gaan we onze nieuwe pietenmusical performen. Dit jaar hebben we te maken met een hele onhandige, luie KlusPiet. Zijn capriolen zorgen voor een hoop hilarische momenten op het toneel. Met de opbrengsten uit deze voorstellingen gaan we allerlei nieuwe activiteiten financieren. Blijf onze website dus in de gaten houden voor nieuwe projecten van TheaterTuin.

Voor 2020 zijn we alweer op zoek naar deelnemers die mee willen doen aan de Vestingcode in Hellevoetsluis op 6 juni, de Tintefeesten op 2 juli en Burendag in Theater Twee Hondjes op 26 september.

Wil je ook deelnemen aan een van onze projecten, geef je dan op door het invullen van het contactformulier op deze website.

Rondje Dorp

Maritiem Festival

Zomerfeest Tinte