Valentijn

Rozen verwelken, scheepjes vergaan,
maar onze liefde blijft altijd bestaan 

Het is niet altijd makkelijk om zomaar tegen mensen te zeggen dat je ze waardeert en van ze houdt. Maar met Valentijnsdagis de drempel vaak lager.
Rond Valentijnsdag zijn wij actief in winkelcentra. Enkele, welbespraakte, liefdesbodes van TheaterTuin van Voorne gaan het winkelend publiek helpen met het vinden van de juiste woorden voor elkaar.
Op ludieke wijze delen zij de door hen aangedragen complimenten en lieve boodschappen uit aan degene met wie zij op dat moment aan het winkelen zijn.
Daarnaast kunt u een bekend liefdeskoppel tegenkomen van 2 personages, die al zeker 100 jaar aan elkaar verbonden zijn. Hun liefde voor elkaar zal u, ondanks al het kijven en bekvechten, zeker niet ontgaan.
In 2017 bezochten wij Hellevoetsluis, in 2018 Spijkenisse.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een bezoek van onze liefdesbodes aan uw winkelcentrum in 2020, neemt u dan contact met ons op via het  contactformulier.

Sfeerimpressie 2017.
De Valentijnbodes raken helemaal in hun element als zij de postzakken vullen met liefdesbrieven en gedichten. Ze kunnen niet wachten en staan te popelen om Hellevoetse geliefden te verrassen. Eindelijk mochten liefdesbodes Monique, Germaine, Mario en Margareth met volle tassen op pad naar het, met sneeuw bedekte, winkelcentrum De Struytse Hoek. Op grote afstand signaleerden zij liefdevolle, warme en empathische mensen. Vol passie stapten de liefdesbodes op deze koppels af en vroegen hen op een romantische wijze, of er een liefdesgedicht voorgedragen mocht worden. Hoe blij, gelukkig en liefdevol luisterden de geliefden. De namens de winkeliersvereniging uitgereikte chocolade lolly’s in de vorm van een hartje maakten de gelukzaligheid compleet. De voordracht was voor velen een onverwacht geschenk. Het maakte bij de mensen de mooiste en ontroerendste verhalen los. Na 20, 30 en zelfs na 60 jaar huwelijk, waren de meeste mensen nog gelukkig samen. Stralend werd ook aan de liefdesbode verteld dat er een trouwdag ingepland stond of een baby op komst was.
De bodes gingen heel tevreden naar huis, want de liefdesmissie was geslaagd. Verbazingwekkend was de openheid en de uitgesproken waardering.
Ik heb je lief
Ik heb je lief
Het zijn vier hele kleine woordjes
En al maakt het mij een beetje bang
Ik heb je lief
vier jaargetijden lang.

Een vrouw uit duizend dromen,
jouw liefde te mogen ontvangen,
is een wens die is uitgekomen

Foto’s