Vestingcode Hellevoetsluis/Brielle achter de Voordeur

 

De TheaterTuin probeert elk jaar spelers af te vaardigen naar deze jaarlijks terugkerende evenementen, die georganiseerd worden door de Gemeente Hellevoetsluis en Brielle. In 2019 waren wij actief in en rond Het Cultuurhuis van Hellevoetsluis. Wij vonden dat het nieuw ingerichte Cultuurhuisplein het verdiende om in het zonnetje te worden gezet. We waren met meerdere spetterende, ludieke, en mooie acts actief met kinderen en volwassenen en hebben daarmee veel bezoekers getrokken. Iedereen was het er unaniem over eens: wat is het plein een gezellige plek geworden!

Alhoewel dit jaar door de coronamaatregelen de Vestingcode niet kon plaatsvinden in onze mooie Hellevoetse Vesting, heeft TheaterTuin in samenwerking met het Cultuurhuisproject “Durf te Dromen” meegedaan aan het project Vestingcode Online” op 30 mei jl. De TheaterTuin heeft een optreden verzorgt vanuit de huiskamer van een van onze bestuursleden.

De samenwerking met dit cultuurhuisproject heeft tot veel meer mooie activiteiten geleid. Meer hierover is te lezen op het tabblad Durf te Dromen

 

Foto’s

Filmpjes