TuinTheater

 

TuinTheater??? Het is toch…..?

Klopt, maar dit is geen spelfout!

Deze zomer ging TheaterTuin voor TuinTheater. In deze coronatijd hebben met name de bewoners in de verpleeg- en zorginstellingen het echt erg zwaar in Nederland. Wij hebben in mei besloten om te proberen het leed voor hen wat te verlichten door ze in de zomermaanden wat gezelligheid te brengen met waar wij goed in zijn…

Theater maken!
Met de creaturbo aan hebben we drie verschillende korte animatieshows bedacht: Liedjes uit de Oude Doos,        De MeezingKaravaan en een spetterende SpektakelShow. Ons initiatief is aan alle kanten ongelooflijk warm omarmd. De zorginstellingen en onze spelers stonden werkelijk te trappelen. (Figuurlijk gesproken dan)! In juni, juli en augustus hebben we met 14 podiumbeesten en hulpen achter de schermen, in wisselende samenstellingen, bij een 10-tal zorghuizen op Voorne-Putten maar liefst meer dan 35 keer opgetreden!!!!

De giften van de volgende organisaties hebben deze TuinTheaterToer mogelijk gemaakt: DeltaPort Donatiefonds, Gemeente Hellevoetsluis, Rabobank en Farm Frites.

Gezien het enthousiasme waarmee onze shows zijn ontvangen, hopen wij dit idee dit jaar door de kunnen zetten. Wij ambiëren om in de maand december met 6 verwarmende winterse shows in Theater Twee Hondjes te staan: De Bonte KerstKaravaan.