Nieuws

Even alle TheaterPassie in een koffertje…

Wij wensen iedereen die al op pad is, nog op pad gaat, of gewoon lekker in eigen tuin op ons mooie eiland vol met prachtige natuur en historische plekken van het Voornse zonnetje blijft genieten, een hele fijne vakantie!

Wij nemen een koffer mee die is volgestouwd met alle prachtige momenten die wij de afgelopen periode hebben mogen ervaren met onze optredens bij de zorginstellingen. Een klein plekje hebben wij echter leeggelaten in de koffer….

Uhhhh, is dat voor souvenirs…?

Nee dus, als de bizarre periode waar we de afgelopen maanden doorheen zijn gegaan (en we eigenlijk nog steeds in zitten) iets duidelijk maakt, is het wel dat materiële zaken voor een gelukkiger gevoel, eigenlijk weinig toevoegen.  Liefde, aandacht, compassie dat is wat we allemaal echt nodig hebben om onze interne motor te smeren en waar die op blijft lopen.

Daarom gaan wij dat lege kofferplekje vullen met ideeën voor de komende winter. Wij zijn nl. nog lang niet uitgetoerd langs de zorginstellingen in onze regio, houd onze facebook en website in de gaten!