Audities

TheaterTuin van Voorne heeft door de jaren heen veel succes gekregen met de Pietenmusicals. Eigen geschreven scripts, muziek en liedjes zorgen ervoor dat de kinderen meegetrokken worden in het verhaal. Wij zijn voor de Pietenmusicals op zoek naar een mannelijke Piet die zowel kan zingen als acteren en natuurlijk affiniteit heeft met kinderen. Onze Pieten willen alle kinderen van Nederland blij maken en doen er dan ook alles aan om de opdrachten die zij hiervoor van Sinterklaas krijgen zo goed mogelijk uit te voeren. We werken in een team van 6 personen. In de periode 17 november t/m 4 december kan je rekenen op meer dan 12 optredens. Lijkt het je leuk en durf je de uitdaging aan, schroom niet en reageer via het contactformulier.

Daarnaast blijven wij voor verschillende evenementen waar we ons bij aansluiten op zoek naar enthousiaste mensen die een podium zoeken.

Kinderen, volwassenen, en alles wat daartussen zit.

Kun je zingen, dansen of acteren… Wil je ontdekken of een van deze talenten in jou sluimeren? Wil je kennismaken met theater? Wil je jouw theatrale grenzen verleggen? Dan vinden wij het fijn om jou te zien performen! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf je in via het contactformulier op deze site. Vermeld in het berichtgedeelte je leeftijd en talenten.

Ook zoeken wij muzikanten, die het leuk vinden om podiumacts muzikaal te omlijsten.

Geef je op en wie weet schitter jij straks op een van de aankomende evenementen!